Oppstart av organisert trening 21.1.21.

Velkommen til nytt svømmeår! Torsdag 21.1 starter trening for de ulike partiene (under 20 år). Møt opp til samme tid som før jul. Viktig likevel å følge med på de ulike Facebook-gruppene, da det kan komme justeringer. Per nå blir treningstidene som tidligere tirsdag, torsdag, lørdag og søndag. Organisert trening mandag, onsdag og fredag utgår foreløpig, fordi SaS ikke har tilgang til hallen disse dagene sånn som situasjonen er nå. Ny informasjon gis fortløpende.

All organisert trening stanses fom 4.1 tom 18.1

På bakgrunn av innføring av forsterkede smitteverntiltak har Sandefjord kommune besluttet at all idrettsaktivitet stanses i idrettshaller, svømmehaller og Bugården ishall. Dette medfører at SaS ikke kan drive organisert trening neste 14 dager. Vi beklager dette, og vil raskt komme med ny informasjon dersom situasjonen skulle endre seg.

Julehilsen 2020

Hei alle sammen

Nå er det snart jul igjen og nok et SaS år er snart omme. 2020 har vært et veldig spesielt år for klubben på mange områder. Det har vært et år der usikkerhet har preget all vår aktivitet som følge av Covid-19 både når det gjelder planlegging, drift og aller mest for alle de flotte svømmerne våre som ikke har fått drive med sporten sin slik de hadde forventet.

Gjennom denne perioden har vi prioritert å opprettholde et så godt treningstilbud og stevnetilbud som situasjonen har tillatt oss. Det har blitt færre stevner, og ingen treningsleirer har vært mulig å gjennomføre. Vi må ha forståelse for at det kan være vanskelig å opprettholde motivasjonen i en slik periode vi nå har vært igjennom. På tross av dette, har vi heldigvis ikke opplevd å ha mistet mange svømmere, og vi må få rette en stor takk til alle våre trenere som har gjort en kjempejobb i en vanskelig situasjon. For klubben har det heller ikke vært mulig å gjennomføre SaS Open eller Fjordsvøm, og det syntes vi er leit. Hjemmestevner er viktig for klubbfølelse, motivasjon, foreldrekontakt og selvfølgelig inntektsmessig.

Når det gjelder trenere så er det også noen endringer fremover. Kursansvarlig og æresmedlem, Line har bestemt seg for at hun ønsker å trappe ned og ta en pause fra rollen hun har hatt med svømmekurs i klubben over svært mange år. Line har vært en bærebjelke i klubben, først som svømmer, og senere som kursansvarlig, og vil bli dypt savnet. Vi vil benytte muligheten for å takke henne for dette, og ønske henne lykke til fremover. Sylvia og Elvis har begge fått betydelige roller i klubben, og er viktige for oss. Jens har fortsatt som før, og styrt all treningsvirksomheten i klubben, med alle de utfordringer som Covid-19 har medført. I tillegg har vi en stor gruppe trenere og instruktører som har gjort en kjempejobb. En stor takk til alle sammen!

Bak alle timer med aktivitet og trening, ligger hundrevis med timer fra alle frivillige. Det er medlemmer i styret og komiteer, pappaer, mammaer, besteforeldre, lagledere, foreldrekontakter. Uten innsats fra alle dere så hadde det vært umulig å gjennomføre de aktivitetene vi har i klubben.  Vi vil med dette takke de frivilliges for innsatsen.

2020 går mot slutten, og vi har et sterkt ønske om å se fremover til et mer normalt 2021. Men vi må nok innstille oss på at 2021 heller ikke blir et helt vanlig år. Det vil nok fortsatt ta en stund før vi er tilbake i en normalsituasjon. I mellomtiden skal vi fortsette med det vi synes vi har vært gode på, nemlig å tilpasse oss omgivelsene og respektere de råd som gis for å sikre trygge omgivelser for alle våre medlemmer. Det er tross alt det viktigste.

Vi vil ønske dere alle sammen en riktig god jul og godt nyttår. Så snakkes vi på nyåret!

Corona oppdatering: 6 november

Vi ønsker å informere om gjeldende regler for gjennomføring av trening/idrett i fht nye Covid-19 retningslinjer som var nylig kommunisert.

• All breddeidrett for voksne stanses. Dette gjelder organisert trening, stevner, cuper, turneringer og kamper.
  • Breddeidrett ble av idretten selv definert som all idrett utenom elite ref. fase 1 i gjenåpningen av idretten. Ber om at klubben/idrettsforeningen selv kontakter sitt særforbund for avklaring, hvis man er usikker.
  • Organisert trening for barn og unge under 20 år opprettholdes.
  • Treninger kan gå som normal for barn og unge under 20 år. Husk smitteverntiltakene. De gjelder fortsatt. Er man i tvil spør smittevern leder/andre i klubben.
  • Stevner, cuper, turneringer eller kamper utenfor kommunens grenser anbefales ikke.
  • Dette betyr at det heller ikke anbefales å arrangere kamper, stevner, cuper og turneringer i Sandefjord kommune.

Tidsaspekt

Nye retningslinjer gjelder fra fredag 6. november og til nye føringer blir gitt. Det er viktig å presisere at dette ikke er et midlertidig tiltak, men et tiltak som kommer til å gjelde en stund.

Dugnad

«Regjeringen anbefalte 5.11 at alle i de kommende ukene i størst mulig grad må holde seg hjemme og begrense sosial kontakt med andre mennesker. Det innebærer også at i private hjem, hager eller hytter bør man ikke ha mer enn fem gjester i tillegg til husstandsmedlemmer».

Dette gjelder generelt, og dugnader anbefales ikke nå.

Flere artikler …