Årsmøte 2021

For ordens skyld: det blir ikke arrangert noe fysisk møte på Idrettens Hus i morgen i forbindelse med årsmøte. Det er kun mulig med deltagelse via Teams. Alle medlemmer skal ha mottatt link for deltagelse på mail/sms. Dersom du er medlem og ikke har mottatt dette, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. før kl 17.00 22.4.21. Velkommen!

Innbydelse til årsmøte 2021

Invitasjon til årsmøte 22.april er i kveld sendt til medlemmer per mail. Ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du er medlem og ikke har mottatt invitasjonen. Invitasjonen er også publisert i dokumentarkivet på hjemmesiden. Start på "diverse", velg dokumentarkiv. Invitasjonen ligger under "årsmøter". Vel møtt!

Flere artikler …