SPOND

SANDEFJORD SVØMMEKLUBB TAR I BRUK SPOND FOR ALLE TRENINGSGRUPPER

For den kommende sesongen gjør vi en liten endring i forhold til kommunikasjon rundt treninger og aktiviteter. Vi erstatter FB-gruppene for de ulike treningsgruppene med Spond.

 

Vi er snart klar for å starte opp treningene igjen og håper å se så mange som mulig i løpet av høsten.

 

For den kommende sesongen gjør vi en liten endring i forhold til kommunikasjon rundt treninger og aktiviteter, vi kommer til å kun bruke SPOND. SPOND gir oss god oversikt over barna og lett tilgjengelig kontaktinfo til foresatte. Det gir oss også en enkel måte å registrere oppmøte på treninger, slik at vi har en god oversikt over hvor mange som kommer på den enkelte trening. Det gir oss også et godt verktøy til å informere om treninger, både i forkant og etterkant. I tillegg vil vi kunne opprette arrangement for konkurranser, treningssamlinger og andre aktiviteter og dele informasjon rundt disse på en god måte.

 

I forbindelse med at vi tar i bruk Spond kommer vi til å avvikle bruken av treningsgruppene på Facebook. Svømmeklubben kommer fortsatt til å ha en overordnet FB-side. FB-gruppene vil avvikles helt og fullt fra 12.august 2021, all informasjon vil kun gå via SPOND etter dette.

 

For å få best utbytte av Spond (for dere) er det nødvendig å opprette en bruker. Enten via appen (tilgjengelig på alle platformer) eller vi nettsiden www.spond.com.

 

I korte trekk lager foresatte en bruker, men det er barnet som kommer opp som medlem i gruppen. Man kan knytte flere foresatte opp mot samme barn, og man kan naturligvis være foresatt for flere barn.

Når man har opprettet en bruker kan man be om å få bli medlem i gruppen ved hjelp av gruppekode.

 

Så, gjør som følger:

 

  1. Last ned Spond appen, registrer en profil og gå til "Grupper" og trykk "Skriv inn kode" og tast inn koden
  2. Velg om du er medlem eller foresatt
  3. Hvis du er foresatt blir du først bedt om å oppgi barnets navn
    1. Dersom barnet allerede ligger inne i gruppen (en foresatt har allerede lagt til barnet/admin har lagt til barnet med en foresatt) vil du få opp alternativ om å velge dette. Dersom ikke, oppretter du et nytt.
  4. I neste trinn legger du til dittnavn og kontaktinformasjon. Du kan også legge til andre foresatte. Hvis barnet er gammelt nok, kan du også legge til barnets kontaktinfo slik at de også kan svare på arrangement etc.
  5. Du kan nå trykke på "Ferdig" for å sende gruppeforespørselen
  6. Gruppeadministratoren vil motta et varsel og kan godta forespørselen. Når forespørselen er godkjent, vil du motta et varsel i appen og får tilgang til gruppen.
  7. Dersom du har flere barn i klubben må du begynne på punkt 1 igjen for det neste barnet og gå gjennom samme prosess.

Gruppekoden er kun mulig å skrive inn i appen, ikke på web. Dersom du ikke ønsker å bruke appen må gruppe admin legge deg til manuelt med din epost eller telefonnummer. Da gir du melding om dette til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

- Via nettleser: https://group.spond.com/RONUN

- Via app. Bruk gruppekode RONUN

 Dersom dere trenger hjelp til å komme i gang, ikke nøl med å ta kontakt med trenerne, så får dere hjelp.

 

Velkommen til ny sesong!

Utskrift E-post

Oppstartsleir høst 2021

Sandefjord Svømmeklubb ønsker å invitere til oppstartsleir 05.-11.08.21 i Brumunddal for sesong høst 2021. Partiene som inviteres til å delta er MP/K1/K2/K3. 

Da begynner det å nærme seg Oppstartsleir, og 2.betaling er lagt ut i portalen.

 

Oppstartsleiren vil bli en fin oppstart for svømmerne både for sesongen, men ikke minst for å bli kjent med Tommy som startet opp 1.juli 21, og Isak som også har kommet inn i trenerteamet.

Med på leiren vil Isak, Elvis, Sylvia og Tommy være med som trener

Det planlegges med 1-2 økter pr dag, og første svømmeøkt blir på ankomstdagen.

 

Umiddelbart ved siden av hotellet ligger Mjøsparken som vil bli benyttet til sosial aktivitet og rekreasjon mellom øktene.

 

På alle leire og stevner så er klubben helt avhengig å få reise-/lagledere til å delta. Å være reiseleder er en ypperlig mulighet til å bli kjent med svømmerne/trenerne, og få se hvordan ting blir organisert fra trenernes side. Oppfordrer derfor de som ikke har vært reiseleder tidligere å melde seg (det er fullt mulig å dele det opp, om det er flere som ønsker å være reiseleder).

Svømmerne tar tog samlet oppover til Brumunddal og det blir overnatting på Wood Hotel som er verdens høyeste trebygning, hele uka. Svømmehallen ligger i samme bygg som hotellet.

 

  

Overnatting : 

https://frich.no/frich-s-wood-hotel

Trening foregår i bassenget som ligger i 1.etg på hotellet:

https://www.ringsaker.kommune.no/mjoesbadet-i-brumunddal.493746.no.html

Transport vil foregå med tog:

Togtider vil komme etter hvert.

 Mjøsparken:

https://www.mjoesparken.no/

 

Pris for å delta er kr 5.000,- pr svømmer. Det blir lagt opp til 2 betalinger, med frist for 1.betaling kr 1.500,- 20.06.21. og 2. betaling kr 3.500,- 19.07.21.

 

Det vil bli lagt inn mer info etter hvert, så følg med her.

 

Oppdatert 10.07.21

Dette med forutsetning at covid ikke utvikler seg.

Utskrift E-post

Sommeravslutning 2021 - AVLYST

Grunnet covid-situasjonen må vi beklage at sommeravslutningen i år også må avlyses!

 

Vi håper på at situasjonen er bedre når vi nærmer oss oppstart over sommeren, og at vi kan få til et oppstarts-event.

Mer informasjon kommer.

Utskrift E-post

Sandefjord Svømmeklubb har ansatt ny hovedtrener i klubben

Sandefjord Svømmeklubb har ansatt ny hovedtrener i klubben

 

Nåværende Hovedtrener i Sandefjord Svømmeklubb, Jens Fridorff, slutter hos oss i sommer, og skal flytte til Oslo og begynne som trener i Lambertseter Svømmeklubb. Klubben har i en tid nå jobbet med å finne frem til en ny trenerløsning.

Vi er glade for å kunne presentere Tommy Pedersen som ny Sportslig Leder og Hovedtrener i Sandefjord Svømmeklubb. Tommy starter i stillingen 1. juli 2021.

Stillingen er en deltidsstilling og vil innebære å ha det sportslige ansvaret i Sandefjord Svømmeklubb i tett samarbeid med gruppetrenere og svømmeskoleansvarlig, samt å være klubbens hovedansvarlig for trening og sportslig utvikling. 

Tommy har lang fartstid innen svømming, både som utøver og trener.  Han har vært hovedtrener og sjefstrener i svømming på høyt norsk og internasjonalt nivå, og er tilknyttet Norges Svømmeforbund i ulike roller. Tommy har trenererfaring fra Lambertseter Svømmeklubb, Oslo Idrettslag, Larvik Svømmeklubb og Åstveit Svømmeklubb. Tommy Pedersen har vært svømmer og hovedtrener i Sandefjord Svømmeklubb tidligere, og kjenner derfor klubben godt. 

I tillegg til lang erfaring som trener innen svømming har han også en solid pedagogisk utdannelse fra Norges Idrettshøyskole, Loughborough University (UK) og Høgskolen i Østfold. I tilegg til dette er Tommy også ansvarlig for toppidrett svømming på SVGS. 

For styret i svømmeklubben har det vært avgjørende og få på plass en ny trenerløsning som bygger på verdiene til klubben. Tommy Pedersen vil tilføre klubben solid svømmefaglig erfaring, være en lagspiller samt utvikle våre andre trenere. Han vil utvikle klubben videre både på det sportslige plan og bygge et sterkt miljø i klubben. For klubben har det også vært viktig å finne en løsning som også ivaretar våre eksisterende trenere.

«Jeg ser frem til å møte svømmerne, foreldre, ansatte og styret i Sandefjord Svømmeklubb. Målet mitt er å gjøre SaS til en enda bedre svømmeklubb. Det er ingen tvil om at klubben har et stort potensial. Jeg er opptatt av at SaS skal ha et tilbud til både topp og bredde, og at klubbens svømmere skal få gode muligheter til å utvikle seg videre. Jeg ser frem til å arbeide tett med svømmerne og med trenerteamet i klubben», sier en engasjert Tommy Pedersen.

Vi ønsker Tommy velkommen til klubben igjen, og ser frem til å bli bedre kjent med vår nye trener når vi starter opp igjen etter sommerferien.

Utskrift E-post

Flere artikler …

Treningsgruppene