Corona oppdatering: 6 november

Vi ønsker å informere om gjeldende regler for gjennomføring av trening/idrett i fht nye Covid-19 retningslinjer som var nylig kommunisert.

• All breddeidrett for voksne stanses. Dette gjelder organisert trening, stevner, cuper, turneringer og kamper.
  • Breddeidrett ble av idretten selv definert som all idrett utenom elite ref. fase 1 i gjenåpningen av idretten. Ber om at klubben/idrettsforeningen selv kontakter sitt særforbund for avklaring, hvis man er usikker.
  • Organisert trening for barn og unge under 20 år opprettholdes.
  • Treninger kan gå som normal for barn og unge under 20 år. Husk smitteverntiltakene. De gjelder fortsatt. Er man i tvil spør smittevern leder/andre i klubben.
  • Stevner, cuper, turneringer eller kamper utenfor kommunens grenser anbefales ikke.
  • Dette betyr at det heller ikke anbefales å arrangere kamper, stevner, cuper og turneringer i Sandefjord kommune.

Tidsaspekt

Nye retningslinjer gjelder fra fredag 6. november og til nye føringer blir gitt. Det er viktig å presisere at dette ikke er et midlertidig tiltak, men et tiltak som kommer til å gjelde en stund.

Dugnad

«Regjeringen anbefalte 5.11 at alle i de kommende ukene i størst mulig grad må holde seg hjemme og begrense sosial kontakt med andre mennesker. Det innebærer også at i private hjem, hager eller hytter bør man ikke ha mer enn fem gjester i tillegg til husstandsmedlemmer».

Dette gjelder generelt, og dugnader anbefales ikke nå.

Årsmøte 2020 utsatt til 13.august

Sandefjords svømmeklubb inviterer alle medlemmer til årsmøte på Idrettens hus torsdag 13.august kl 18. Saker kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 30.juli.

Årsmøte 2020

Sandefjord svømmeklubb inviterer alle medlemmer til årsmøte på Idrettens hus tirsdag 16. juni kl 18. Saker må meldes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 2. juni.

Flere artikler …