Årsmøte 2020 utsatt til 13.august

Sandefjords svømmeklubb inviterer alle medlemmer til årsmøte på Idrettens hus torsdag 13.august kl 18. Saker kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 30.juli.

Årsmøte 2020

Sandefjord svømmeklubb inviterer alle medlemmer til årsmøte på Idrettens hus tirsdag 16. juni kl 18. Saker må meldes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 2. juni.

Forholdsregler vedrørende Coronavirus

1. mars, 2020

Føre-var-råd i forhold til Koronavirus

I SaS er vi opptatt av å forebygge spredning av sykdom, og nå med Koronaviruset, ønsker vi å dele rådene fra Folkehelseinstituttet og Olympiatoppen til våre medlemmer, slik at vi sammen kan forebygge spredning av viruset.

Hvis du som utøver, trener, instruktør eller ansatt er blitt syk, du har hoste, sår hals, kortpustethet, feber, brystsmerter, og har vært i risikoområder som fastlandet i Kina, Singapore, Japan, Iran, Sør-Korea og Nord-Italia (Valle d´Aosta, Lombardia, Piemonte, Liguria, Marche, Trentino-Alto Adige, Friuli Venezia Giulia, Emilia-Romagna, Toscana og Veneto), skal du ikke komme på trening eller jobb. Dersom du har mistanke om at du kan være smittet av Corona-viruset eller noen du har vært sammen med, familie eller venner, har fått påvist viruset, skal du heller ikke komme til svømmehallen . Det er viktig at du kontakter lege (fastlegen eller legevakt) og at du forholder deg til de rådene som de gir.

Dersom du føler deg syk, må du gjerne kontakte trener på telefon eller e-post for å få råd for veien videre.

Vi gjør oppmerksom på at vi per nå ikke har hørt om personer på kurs eller trening som er smittet av Koronaviruset, og at aktivitet i klubben går som normalt. Dersom vi blir oppmerksomme på at noen er smittet, setter vi inn tiltak for å begrense smitte.

Norges Svømmeforbund vedtok at LÅMØ 13.-15.mars vil foregå uten tilskuere. Påmeldte har fått egen informasjon på mail vedrørende dette.

Hilsen styret i Sandefjord svømmeklubb

Flere artikler …