Crawl kurs

Sandefjord Svømmeklubb (SAS) arrangerer crawl (CR)-kurs med oppstart 20.10.21 kl 20:30-21:15, i Sandefjord svømmehall.

Kurset er for de som allerede kan svømme, men ønsker å lære/bli bedre i svømmearten "crawl".

Kurset går over 10 kurskvelder, og max antall deltakere (svømmere) er 12 pers.

Koster kr 1.500,-

Anbefalt utstyr er badebukse/badedrakt, badehette (kan også kjøpes, må skrives i påmeldingen) og svømmebriller.

Påmelding og spørsmål sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sensommer-informasjon 2021

Fremdeles litt igjen av sommerferien, og SAS håper at alle har hatt det supert så langt.

Som de fleste nå har fått med seg så holder vi på med å flytte kommunikasjonsplattform over til SPOND.

Minner om at 12.august 21 så vil det kun bli lagt ut informasjon på SPOND som har med treninger og stevner å gjøre, Det vil ikke komme informasjon på FB-gruppene.

Det har nå vært noen svømmetreninger, og det har vært populært. Flott at så mange har vært gira på å komme i gang :)

Hele 22 svømmere + trenere drar torsdag 05.august på Oppstartsleir til Brumunddal. Dette blir en flott start på sesongen!

LÅMØ 2021 begynner også å nærme seg, og Sas har begynt å jobbe med dette. Vi beklager at det ikke har vært mange stevner å høste tider på, og første stevnet kommer litt brått på. Vi fikk mandag 02.08.21 klarsignal for at vi kunne stille på LÅMØ kvallik på Lambertseter, som er allerede 14.-15.08.21. Stevnet er rettet mot LÅMØ, og derfor er det for aldersgruppen 2005-2012. Det er frivillig å være med, men om en mangler øvelser eller tider så er dette et godt alternativ. Mer info ligger på SPOND.

Når det gjelder selve LÅMØ 2021 så arrangeres dette 03.-05.09.21 på Kongsberg. Mer info vil komme på SPOND.

SPOND

SANDEFJORD SVØMMEKLUBB TATT I BRUK SPOND FOR ALLE TRENINGSGRUPPER

Fra høstsesongen 2021 tok Sandefjord Svømmeklubb i bruk SPOND som kommunikasjonsform rundt treningstider og aktiviteter. Alle FB-gruppene til de forskjellige partiene er nå lagt på "is", og det vil ikke bli lagt ut informasjon på disse.

For den kommende sesongen gjør vi en liten endring i forhold til kommunikasjon rundt treninger og aktiviteter, vi kommer til å kun bruke SPOND. SPOND gir oss god oversikt over barna og lett tilgjengelig kontaktinfo til foresatte. Det gir oss også en enkel måte å registrere oppmøte på treninger, slik at vi har en god oversikt over hvor mange som kommer på den enkelte trening. Det gir oss også et godt verktøy til å informere om treninger, både i forkant og etterkant. I tillegg vil vi kunne opprette arrangement for konkurranser, treningssamlinger og andre aktiviteter og dele informasjon rundt disse på en god måte.

I forbindelse med at vi tar i bruk Spond kommer vi til å avvikle bruken av treningsgruppene på Facebook. Svømmeklubben kommer fortsatt til å ha en overordnet FB-side. FB-gruppene vil avvikles helt og fullt fra 12.august 2021, all informasjon vil kun gå via SPOND etter dette.

De aller fleste svømmerne er nå lagt inn i SPOND-portalen med foreldre. Skulle det være noen som ikke ligger inne, så er det viktig at svømmeren eller foreldrene tar kontakt med en av trenerne når svømmeren er på trening, så vil de legge inn svømmeren, for deretter at foreldrene oppdaterer kontaktinformasjon. Det er viktig at foreldrene legger inn tlf.nr og epostadresse, slik at trenerne og klubben kan sende ut informasjon etc. oppretter en bruker for på SPOND.

Dersom dere trenger hjelp til å komme i gang, ikke nøl med å ta kontakt med trenerne, så får dere hjelp.

Velkommen til ny sesong!

Oppdatert 26.08.2021