Trener og instruktørutdanning

Sandefjord Svømmeklubb trenger stadig flere trenere og instruktører. Vi arrangerer derfor trener og instruktørutdanning våren 2012. Er du interessert?

Sandefjord Svømmeklubb inviterer herved til kurs for Begynnerinstruktør svømming.

Sted: Sandefjord Svømmehall og undervisningslokaler i nærheten.

Tid: Lørdag 28. januar kl 0800-1600 og Søndag 29. januar Kl. 09.00 – 17.00

Instruktør: Tommy Pedersen

Pris: Gratis for medlemmer av Sandefjord Sk, forutsetter interesse for å jobbe som instruktør/ trener i klubben.

Krav: Fylt 14 år før kursstart.

Påmelding: Sendes pr mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmelding må inneholde: fult navn, fødselsdato, telefonnr. og e-postadresse.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

Påmelding innen 20.januar 2012

Innhold: Kurset varer ca 20 timer og inneholder også HLR grunnkurs og årlig prøve for trenere/ instruktører.

Følg denne linken for detaljer:

Kurset gir påkrevd kometanse for påmelding til Videregåendeinstruktør kurs.