Sponsorsvøm 8. desember

Søndag 8. Desember arrangerer Sandefjord svømmeklubb Sponsorsvøm.

Dette er et prøveprosjekt og erstatter alle øvrige inntektsinndrivende aktiviteter som salg av marsipan og dopapir.
Konseptet er at alle svømmere skal prøve å få inn så mange individuelle sponsorer som mulig.
Inntektene går til svømmeklubben og et veldedig formål.

Spør besteforeldre, tanter og onkler og evt naboer og andre kjente, her er det bare fantasien som setter begrensningen.
Den svømmeren som har høyest sponsorinntekt per meter han svømmer, samt den som svømmer inn flest sponsorkroner totalt for både gutt og jente blir premiert.
Alle sponsorkontrakter må leveres innen 5. desember. De kan leveres til trener som videresender til sponsoransvarlig eller sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Svømmingen gjennomføres søndag 8. desember og de som vil komme å se på er hjertelig velkommen i Sandefjord Svømmehall kl. 16.30 – 18.30.
Etter endt svømming får svømmeren en kvittering på hvor langt han har svømt, med oversikt over sponsorene sine og innbetalingsinformasjon.

Lykke til og velkommen til et spennende og hyggelig arrangement i Sandefjord Svømmehall.

Hilsen Styret i Sandefjord Svømmeklubb {phocadownload view=file|id=64|target=s}