Oppstartsleir høst 2021

Sandefjord Svømmeklubb ønsker å invitere til oppstartsleir 05.-11.08.21 i Brumunddal for sesong høst 2021. Partiene som inviteres til å delta er MP/K1/K2/K3. 

Da begynner det å nærme seg Oppstartsleir, og 2.betaling er lagt ut i portalen.

 

Oppstartsleiren vil bli en fin oppstart for svømmerne både for sesongen, men ikke minst for å bli kjent med Tommy som startet opp 1.juli 21, og Isak som også har kommet inn i trenerteamet.

Med på leiren vil Isak, Elvis, Sylvia og Tommy være med som trener

Det planlegges med 1-2 økter pr dag, og første svømmeøkt blir på ankomstdagen.

 

Umiddelbart ved siden av hotellet ligger Mjøsparken som vil bli benyttet til sosial aktivitet og rekreasjon mellom øktene.

 

På alle leire og stevner så er klubben helt avhengig å få reise-/lagledere til å delta. Å være reiseleder er en ypperlig mulighet til å bli kjent med svømmerne/trenerne, og få se hvordan ting blir organisert fra trenernes side. Oppfordrer derfor de som ikke har vært reiseleder tidligere å melde seg (det er fullt mulig å dele det opp, om det er flere som ønsker å være reiseleder).

Svømmerne tar tog samlet oppover til Brumunddal og det blir overnatting på Wood Hotel som er verdens høyeste trebygning, hele uka. Svømmehallen ligger i samme bygg som hotellet.

 

  

Overnatting : 

https://frich.no/frich-s-wood-hotel

Trening foregår i bassenget som ligger i 1.etg på hotellet:

https://www.ringsaker.kommune.no/mjoesbadet-i-brumunddal.493746.no.html

Transport vil foregå med tog:

Togtider vil komme etter hvert.

 Mjøsparken:

https://www.mjoesparken.no/

 

Pris for å delta er kr 5.000,- pr svømmer. Det blir lagt opp til 2 betalinger, med frist for 1.betaling kr 1.500,- 20.06.21. og 2. betaling kr 3.500,- 19.07.21.

 

Det vil bli lagt inn mer info etter hvert, så følg med her.

 

Oppdatert 10.07.21

Dette med forutsetning at covid ikke utvikler seg.

Utskrift