SPOND

SANDEFJORD SVØMMEKLUBB TATT I BRUK SPOND FOR ALLE TRENINGSGRUPPER

Fra høstsesongen 2021 tok Sandefjord Svømmeklubb i bruk SPOND som kommunikasjonsform rundt treningstider og aktiviteter. Alle FB-gruppene til de forskjellige partiene er nå lagt på "is", og det vil ikke bli lagt ut informasjon på disse.

For den kommende sesongen gjør vi en liten endring i forhold til kommunikasjon rundt treninger og aktiviteter, vi kommer til å kun bruke SPOND. SPOND gir oss god oversikt over barna og lett tilgjengelig kontaktinfo til foresatte. Det gir oss også en enkel måte å registrere oppmøte på treninger, slik at vi har en god oversikt over hvor mange som kommer på den enkelte trening. Det gir oss også et godt verktøy til å informere om treninger, både i forkant og etterkant. I tillegg vil vi kunne opprette arrangement for konkurranser, treningssamlinger og andre aktiviteter og dele informasjon rundt disse på en god måte.

I forbindelse med at vi tar i bruk Spond kommer vi til å avvikle bruken av treningsgruppene på Facebook. Svømmeklubben kommer fortsatt til å ha en overordnet FB-side. FB-gruppene vil avvikles helt og fullt fra 12.august 2021, all informasjon vil kun gå via SPOND etter dette.

De aller fleste svømmerne er nå lagt inn i SPOND-portalen med foreldre. Skulle det være noen som ikke ligger inne, så er det viktig at svømmeren eller foreldrene tar kontakt med en av trenerne når svømmeren er på trening, så vil de legge inn svømmeren, for deretter at foreldrene oppdaterer kontaktinformasjon. Det er viktig at foreldrene legger inn tlf.nr og epostadresse, slik at trenerne og klubben kan sende ut informasjon etc. oppretter en bruker for på SPOND.

Dersom dere trenger hjelp til å komme i gang, ikke nøl med å ta kontakt med trenerne, så får dere hjelp.

Velkommen til ny sesong!

Oppdatert 26.08.2021