Registrering

Du må først registere en bruker på portalen. Det må du gjøre bare en gang.

Så må du registerer «Deltaker» knyttet til den bruker. Du kan registerere flere deltakere under en bruker, e.g. flere søsken.

Når det er gjort, er du klar for å registere deltaker til aktiviteter og å betale.

Førstegangsregistering av en ny bruker

Logg inn - eksisterende bruker

Legg til deltaker

Registering til aktiviteter

Førstegangsregistering av en ny bruker på portalen

1. Gå inn på registeringssiden

2. Fyll inn navn og kontakt informasjon etc og bekreft «Jeg er ikke en robot». Deretter klikk registrer.

3. Når du har trykket "registrer", der får du en SMS fra «SaS» med en kode som du verifiserer på siden du blir sendt videre til:

4. Da skal kontoen din være aktivert og du kan logge inn med brukernavn og passord som du spesifiserte over:

5. Det sender deg til "Min side". Der du har 1 ny melding for å fullføre registreringen:

Her kan du oppdatere brukerprofilen din med adresse.

Når er du klar til å registere deltaker under «Mine deltakere» og så registere til aktiviteter og dugnader.

Logg inn - eksisterende bruker

Bruk "Logg inn" feltet på høyre og skriv inn brukernavn og passord.

Legg til deltaker

Du må være en registrert bruker på hjemmesiden (se førstegangsregistering av en ny bruker) og du må være logget inn i portalen (se logg inn - eksisterende bruker) for å kunne legge til en deltaker.

1. Når du er logget inn på hjemmesiden, velg «Mine deltaker» på brukermenyen

2. Velg «Legg til medlem»

Fyll ut men navn, fødelsdato og kjønn og velg «Lagre».

Nå kan du registerer medlemmet til aktiviteter eller legge til flere medlemmer.

Registering til aktiviteter

1. Når du er logget inn på hjemmesiden, velg «Alle aktiviteter» på brukermenyen

2. Velg aktivitet du ønsker fra listen og trykk «Velg aktivitet»

Og så velg medlem som skal deltar på aktivitet ved å trykke «Velg medlem» (for å legge til et medlem se også under Legg til deltaker):

... og så «lagre registering»:

3. Avslutt registeringen med betaling eller legg til flere registeringer.