Terminliste 2021

Terminlisten inneholder oversikt over SaS sine aktiviteter gjennom sesongen. Først og fremst stevner og leirer vi deltar på.

• Rekruttstevner er uaproberte stevner og krever ingen lisens, dette er stevner som er åpne for alle født 2011 eller tidligere.
  • NSFs medlemsklubber har vedtatt på Forbundstinget at alle som vil være med i approberte stevner/konkurranser/kamper i idrettene Norges Svømmeforbund administrerer, må ha gyldig startlisens (GE 1B). Pris for startlisens svømmeidretter 2020 er som følger: kr 350,- for startlisens svømmeidretter 9-12 år 2020 (utøvere født fra og med 2008 – til og med 2011),  kr 750,- for startlisens svømmeidretter 2020 (utøvere født 2007 og tidligere; utøvere 9-12 år kan også velge dette alternativet).Startlisensen gjelder fra den dagen man betaler, og ut kalenderåret. Det finnes ingen engangslisens for ett enkelt stevne. Har du ikke lisens? Kontakt hovedtrener eller Hege Løkebø Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Påmelding til stevner skjer på følgende måte:
    • Meld deg på i Spond - her finner dere all informasjon om stevnet inkludert øvelser osv.
    • Betal for stevnet i portalen innen fristen.
    • Snakk med treneren din om øvelser.
  • Startkontingenten for et stevne settes av styret. Satsingsstevner blir sponset noe av klubben. Er man først påmeldt, må kontingenten betales selv om man ikke møter opp.
  • Vil du delta på flere stevner enn de som er oppført kan du sjekke www.medley.no. Snakk så med Oppmann.
  • For mer informasjoner om stevnedeltakelse, påmelding og mye mer anbefaler vi og lese vår stevneguide som skal hjelpe foreldre og svømmere på å forberede seg på approberte stevner såvel som rekrutt stevner.

Vi håper at så mange foreldre som mulig møter opp på stevner og heier! Det betyr mye for svømmerne, og er også med på å skape et godt miljø så vel blant svømmere som blant foreldrene. Vi ønsker at Sandefjord Svømmeklubb skal synes!

Terminlisten vil bli endret.

Sist oppdatert 14.09.2021

Terminliste 2021