Trenere

Våre trener i klubben

 

Sportslig leder/Hovedtrener Tommy  Pedersen  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 920 11 574

 

Trener/oppmann Sylvia Lohr Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 412 360 27

 

Trener Elvis Liatukas Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 401 01 884

 

Trener Isak Heggestad  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 407 65 267

 

Utskrift E-post

Grasrotandelen

Takk til alle som har gitt grasrotandel så langt!

Husk å verve familie og venner - knytt spillerkortet til Sandefjord Svømmeklubb, org.nr 976 101 162 .

Hva er Grasrotandelen?

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening - uten at det koster spilleren en krone ekstra! Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Hvordan blir DU Grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg til Sandefjord Svømmeklubb som grasrotmottaker hos en av Norsk Tippings kommisjonærer eller logge deg inn på Norsk Tipping nettsiden. Du kan søke på grasrotmottakere her. Søk opp "Sandefjord Svømmeklubb" og velg "tilknytt".

Utskrift E-post

Historie

Klubben ble stiftet som "Varden svømmeklubb" i 1972. Fra 1974 organiserte seg svømmere i Sandefjord i klubben "Sandefjord Svømmeklubb". Da foregikk treningen på Varden ungdomskole i 12,5m basseng. Men det var først når Sandefjord Svømmehall åpnet i 1982 at svømmeinteressen ble vekket for alvor i Sandefjord og svømmeklubben ble gradvis større. Tilbudet er blitt gradvis utvidet, og idag er svømmeklubben veldig opptatt av å kunne tilby et godt svømmetilbud for alle som vil uansett nivå.

Per idag har svømmeklubben ca 500 medlemmer totalt, og 120 medlemmer i konkurransepartiene.

 

Utskrift E-post

Politiattest

Krav om politiattest i Sandefjord Svømmeklubb.

Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Ordningen trådte i kraft 1. januar 2009.

I Sandefjord Svømmeklubb blir ordningen håndtert på følgende måte:

 • TK-leder/nestleder (ansvarlig) og styreleder (vara) er ansvalrlig for å håndtere ordningen med politiattest i Sandefjord Svømmeklubb.
 • Sekretær/infoansvarlig sørger for oppdatering av hjemmesiden.
 • Det er et krav om at alle trenere og kursinstruktører må fremvise politiattest.

Klubbens representant(er) har taushetsplikt i forhold til de opplysninger de får kjennskap til.

Politiattesten inneholder kun opplysninger om personen for tiden er siktet/tiltalt eller tidligere ilagt forelegg/dømt for brudd på bestemmelser i straffeloven om seksualforbrytelser overfor barn. Idrettslaget har ikke anledning til å be personen om å innhente politiattest for andre straffbare forhold. Innhenting av politiattest er gratis.

Slik innhentes politiattest:

  1. Søknaden om politiattest for verv i frivillig organisasjon skrives ut fra: https://attest.politi.no/. Fylles ut, leveres til ansvarlig kontaktperson i svømmeklubben. Ansvarlig kontaktperson sender til politiet.
  2. Politiet sender attesten som ordinær post til den søknaden gjelder for. Den sendes ikke til idrettslaget.
  3. Den søknaden gjelder for, skal framvise sin politiattest til ansvarlig kontaktperson i klubben.

Vi skal ikke lagre attesten, men kun få den framvist til gjennomsyn. Ansvarlig kontaktperson i klubben skal føre en logg som viser dato når krav om politiattest er framsatt overfor trener/kursinstruktør og dato når politiattest er fremvist. Personer som ikke har fremvist politiattest uten merknad, kan ikke settes til oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

 

Utskrift E-post

 • 1
 • 2

Treningsgruppene