Takk til alle som har gitt grasrotandel så langt!

Husk å verve familie og venner - knytt spillerkortet til Sandefjord Svømmeklubb, org.nr 976 101 162 .

Hva er Grasrotandelen?

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening - uten at det koster spilleren en krone ekstra! Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster.

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Hvordan blir DU Grasrotgiver?

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg til Sandefjord Svømmeklubb som grasrotmottaker hos en av Norsk Tippings kommisjonærer eller logge deg inn på Norsk Tipping nettsiden. Du kan søke på grasrotmottakere her. Søk opp "Sandefjord Svømmeklubb" og velg "tilknytt".