Medlemsinfo

Sandefjord Svømmeklubb er en klubb med tradisjoner og verdier. Vi gir barn, ungdom, funksjonshemmede og voksne muligheten til å lære, trene og utvikle seg i et sunt miljø. Det er ikke kun snakk om formidling av teknikk og bevegelser, eller å svømme fra den ene siden av bassenget til den andre. Vi er opptatt av helheten, miljøet og det utøverne gjør sammen mens de vokser opp.

 

Vil du bli medlem eller vil du svømme hos oss?

Svømming er aktivitet som gir deg trygghet i vann og en god og velfungerende kropp. I Sandefjord Svømmeklubb har vi i tillegg mange svømmevenner som gir en god og trygg vennekrets. De fleste medlemmene i Sandefjord Svømmeklubb har gått veien via våre svømmekurs og gått over til svømmetrening etterpå. Les mer om våre svømmekurs.

Kan du svømme fra før og vil begynne med svømmetrening, må du ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i klubben for avtale om prøvetrening. Under prøvetreningen vil vi vurdere av hvilket treningsparti du passer inn i basert på svømmeteknikk, ambisjoner og alder.

 

Innmelding og betaling av medlems- og treningskontigent

Alle medlems og treningskontigenter vil betales gjennom vår registreringsportal. Foresatt må først lage en bruker, deretter registrerer foresatt sitt barn på riktig gruppe og betaler treningsavgift.

I samme omgang ønsker vi at du registrerer deg på dugadsaktiviteter på minimum 5 poeng pr halvår.

Følg veiledningen for registrerng etc.

 

Konkurransepartier

Les mer om de enkelte partier her.

Partier   Treningskontigent pr halvår*      
Rekrutt   1500 kr      
K4          
K3   1950 kr      
S2   1700 kr      
K2

 

2300 kr      
S1   2500 kr      
K1   2750 kr      
Elite   3200 kr       
Masters   1000 kr      

*Medlemsavgift kommer i tillegg og betales for kalenderår. 

 

Foreldredeltakelse

Ved å ha barn i Sandefjord Svømmeklubb, må man være innstilt på å stille seg til disposisjon ved våre årlige svømmestevner, samt noen andre mindre dugnader. Når du betaler trenings- og medlemskontigent vil du også bli bedt om å registrere deg på dugnad som passer for deg.

Er det noen som ønsker å engasjere seg mer aktivt for eksempel i styret, som reiseleder for svømmegruppen når svømmerne skal reise, eller andre oppdrag, hører vi veldig gjerne fra dere. Kontakt klubbens styre for mer inforamsjon om hva og hvordan du kan bidra.

Iht. NIF sitt regelverk er det kun medlemmer som er over 15 år som har vært tilsluttet klubben i minst en måned, som har stemmerett på klubben sitt Årsmøte (februar måned) og er valgbare til klubbens styre.

Utskrift E-post

Treningsgruppene