Generelt om svømmekurs

Sandefjord Svømmeklubb tilbyr svømmekurs til barn og voksne, både på begynnernivå og videregående nivå. Hvert år lærer mange å svømme hos oss!

SOM KURSDELTAKER HOS OSS VIL DU AUTOMATISK VÆRE MEDLEM AV SANDEFJORD SK.

Svømming som trim, sport, helse og velvære er en av få aktiviteter et menneske kan bedrive hele livet, fra 0 til 100 år. Sandefjord Svømmeklubb har idag et bredt tilbud for barn og unge (fra 5 år). Vi satser på å bygge ut et stadig bedre tilbud mot alle aldersgrupper, inkludert kurs og partier for voksne.

Har du barn som ønsker å lære å svømme? Sandefjord Svømmeklubb tilbyr kurs med kvalifiserte instruktører. For at alle som får plass på svømmekurs hos oss skal oppleve kurset som meningsfylt, er det viktig at du som foresatt finner fram til det nivået som passer ditt barn best. Les mer om våre ulike kurs og nivåer under de respektive kurssider.

Tidspunkt, sted og pris

Begynneropplæring

Videregående opplæring

Ungdomskurs

Voksenkurs

Generell informasjon til foreldre

Ofte stilte spørsmål

Kursvelger'n

Spørsmål besvares etter beste evne på
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen på kurs hos oss!

nss logo