Tidspunkt, sted og pris

SOM KURSDELTAKER HOS OSS, VIL DU AUTOMATISK VÆRE MEDLEM AV SANDEFJORD SK INNEVÆRENDE ÅR.

Begynneropplæringen gjennomføres på Varden ungdomsskole (Ranvik er stengt frem til jul på grunn av oppussing). Hval, Skilpadde, Pingvin og selunge går en gang i uken over 10 uker, mandag og onsdag. Det er 30 min pr kurstime.

Videregående opplæringen gjennomføres på Ranvik ungdomsskole (stengt frem til jul), Varden ungdomsskole og Sandefjord Svømmehall. Hval, Skilpadde, Pingvin og selunge går en gang i uken over 10 uker, mandag, tirsdag og onsdag. Det er 30 min pr kurstime.

Alle barnekurs går i tidsrommet kl 1700 til 20.00. Se www.tryggivann.no for tidspunkter til det aktuelle kurs. Vi følger normalt skolens ferieplan. Vi gjør oppmerksom på at det er flere kurs i bassengene samtidig.

Voksenkurs går over 10 uker, 60 min pr kveld, en dag pr uke. Les mer om voksenkurs her.

Sandefjord svømmeklubb bruker kun autoriserte instruktører godkjent av NSF eller tilsvarende. Antall kursdetakere pr instruktør vil være mellom 4 - 8. Kursdeltakerne er forsikret ved IF Skadeforsikring under kurset.

nss logo