Svømmekurs

Sandefjord svømmeklubb driver svømmeopplæring gjennom Norges Svømmeskole, nasjonal plan for svømmeopplæring. Våre kurs deles inn i begynneropplæringskurs og videregående kurs. 

Har du spørsmål angående våre svømmekurs, kontakt kursavdelingen.


Begynneropplæringskurs

På begynneroppløringskurs jobbes det med vanntilvenning og de fire kjernefunksjonene: å dykke, flyte, gli og skape fremdrift i vannet. Hver funksjon bygger på hverandre, og skal gjøre barna trygge i vannet. De fire kjernefunksjonene ligger til grunn for at barna lærer å svømme. Kursene bygger på mestring av ferdigheter, når barnet mesterer ferdighetene til et kurs vil det bli tilbudt neste kursnivå. Dersom et barn klarer alle derdighetene før kurset er ferdig, vil vi å øve på ferdighetene på neste kursnivå.

Begynnerkursene foregår på Ranvik og Varden Ungdomsskole sine opplæringsbasseng: 10mx12,5 m med dybde fra 0,8m til 1,5m. Ca 28 grader i vannet. Det er 4-6 barn pr instruktør. Kursene varer 10 ganger a 30 minutter og vi starter kurs 3 ganger pr år. Pris pr kurs er 1300 kroner.

Les mer om våre begynneropplæringskurs.

 

Videregående kurs

På videregåendekurs lærer barna mer inngående teknikk i crawl og rygg, samt de lærer bryst svømming. Våre videregående kurs er delt i to nivåer, Sel som foregår på Varden og Ranvik, samt Sjøløve som foregår i Bugården Svømmehall som er et 25m basseng med 28 grader i vannet. På disse kursene er det 6-8 barn pr instruktør.

Disse kursene varer fra 10-20 ganger og går 1 til 2 ganger pr uke. Pris pr kurs er 1300-1500 kroner.
Les mer om våre videregående kurs.

 

Svømmeklubben

Kan du svømme (du mestrer ferdighetene i våre kurs) og har lyst til å begynne med svømming? Ta kontakt med hovedtrener for mer informasjon og avtal prøvesvømming.

 

 

Utskrift E-post

Treningsgruppene